Wyze Sprinkler - wrong time zone

I live in Arizona (MST) but the Wyze Sprinkler reports in Pacific Standard Time. How do I fix this?

Thanks in advance.

did u set your location in setting? Where are u seeing the time zone?

Hi Ken. Thank your for the prompt reply.

Yes, I set my location; however, that only seems to influence the weather report.

I’m not seeing a time zone listed but event logs and schedules are 1 hour behind local time. For example, if I manually start a quick run at 8pm and let it run for 5 minutes, the event log shows it finished at 7:05pm. Scheduled starts for 1am actually start at 2am.

I suspect the unit is getting time zone based on WAN IP. Whatismyip.com shows my ISP public address in California not Arizona. I’ll validate my assumption later by enabling a VPN on my router and connect through a server on the east coast.

For what it’s worth, I have several Wyze cameras and none of them are an hour off.

I’m not sure how the time zone is set, I tested and mine has the correct time zone. You should submit a log.

I am at a loss. I set up a VPN to route all traffic through Miami and verified it was working from my PC. I then removed the sprinkler from the app, reset it, and added it back. Despite routing traffic through Miami, the device is still one hour behind local time.

I submitted a log.

I believe @WyzeMike was the PM for the sprinkler, maybe he can help.

I’ll tag @WyzeGwendolyn too

Same problem here, just installed the controller in TX and schedule kicks off based on PST. Where can we adjust the controller’s time zone?