Worst Customer Support!

I have been having an issue with one of my black V2 cameras where whenever it is turned on it records a second of video where the scene is pink. I contacted Wzye customer support via chat and was told to reset the camera but was instructed to do it via the setup button. But all that does is run the setup process all over again and doesn’t reset the camera to factory specs, so it didn’t fix anything. What is even worse I wasn’t even told to delete the camera first from the app and she said to change the order of the camera to press the + button in the upper right corner of the app. There is no + button in the upper right corner, it’s a pencil icon and has been that way for awhile now. So I asked if I use a pin in the little hole in the back of the camera would that reset it and she said yes. I was like, this is what I should have been told to do first!!! But actually that hole is for the power light. So I just wasted about an hour of my time trying to fix this camera issue because I kept getting the wrong information from this so called support person. And the camera still records a pink flash every time it is turned on and if I turn off night vision mode then it doesn’t do this so clearly it’s an IR issue. I bought this camera in November of 2019, so I guess it’s just junk now.

This is what happens when a company starts making too many products, their customer support goes down the tubes.

1 Like

Save your self your time and forget there customer service and just buy a new one or change camera company.

1 Like

Phone: (206) 339-9646
Toll free: (844) 999-3226
Monday - Friday 5 am - 6 pm PT
Saturday 8 am - 4 pm PT

Golly, definitely sounds like a training moment. Our apologies! Could you please give me your support ticket number from the chat?

1 Like

1140875

1 Like

So I ended up replacing the camera with a spare black V2 I had. But this camera is also doing the same thing. I have several other white V2 cameras in other rooms and they don’t have this issue.

This is so frustrating that every time the Black V2 camera is turned on it records a clip and it has a second of pink tint, so I assume that is what’s making it record. I don’t recall them doing this when I first got them. And why do they have to be so noisy when turned on?

Yes, they are the worst… I had problems with all 3 cams only the PTZ cams always wanting an upgrade when I would hit the upgrade button BAM!!! Cam would stop working and no way to fix it it basically bricked… Try to get a hold of CS was a joke… But they would all tell me the same procedure to correct the problem then send me a new one… NOW I DONT EVEN HIT THE UPGRADE BUTTON IN FEAR MY CAM ISNT GOING TO WORK… AND BESIDES THEY DONT RECORD ANYWAYS WITH A SD CARD… LET ALONE RECORD WHAT NEEDS TO BE RECORDED. ALWAYS TRYING TO CONNECT I FEEL I NEED TO JUST BUY CAMS FROM ANOTHER COMPANY

2 Likes

That is strange… I’ll report that part to the Product Team. I sent your ticket number over for quality control analysis. Thanks for giving me this information!

1 Like

I agree support has been terrible. I have tried chat support two times now, and each time I get to number 2 or 1 in queue and suddenly it says click here to reconnect and I go back to queue position 8 or so. I think they have support agents gaming the system to do less work.

2 Likes

Also, the chat bot is pretty terrible. When creating a new ticket, it will ask me questions about products I didn’t select. That taxonomy is completely broken.

1 Like

Now I’ve noticed all my V2 cameras when turned on record a pink flash, even my Pan camera. And I received an email from Wyze saying they want to replace the black V2 camera I initially was having this issue with. Cleary it’s not a camera issue, it’s a firmware issue. Something happened with the last update. Now we just need Wyze to acknowledge there is an issue and fix it!