V3 shows a spotlight icon when their is no spotlight

This has been affecting my cameras since I got them 8 months ago.

I don’t have spotlights in any of them , and yet I get the spotlight icon show up quite frequently.


LOG ID 671597

2 Likes

Curious if this goes away when you clear the app cache, even if its temporary? You’re literally cursed.

Why would the cache even need to be cleared if the camera never had a spotlight connected to it? This is typical Wyze software issues! Please Wyze focus more on fixing your software and testing it properly before releasing it.

1 Like

Not sure, could have been a glitch when the app loaded and now its staying like that since it already loaded. clearing cache fixes a lot of gui related stuff, but isnt always the solution. If it continues to happen or others report it jason can take a look

It’s more sloppy coding, to be sure, but this has got to be one of the most benign bugs we’ve seen. What’s the difference that it shows up?

2 Likes

Well I’ve cleared the cache on my cameras often and it has never fixed a thing. And about clearing the cache I always have to do it a couple time to completely clear the cache.

1 Like

Agree with @resist clearing the app cache NEVER works

1 Like

You are right, it’s completely sloppy coding. And that seems to be the norm now, send out products with known bugs and if a lot of people complain, then maybe fix it later. Or not, and release a new product making customers have to upgrade by never fixing the bugs in the older products.

Mine has done that for a year. Nothing resolved but it doesn’t affect the V3 function so I never pay attention to it, tbh.

1 Like

Yes

It doesn’t affect the camera whatsoever , but bad software … it should be called out .

1 Like