Unable to review event notifications issue thread (07/01/2019)

Same here in Virginia. Clips are taking extra long to show up in the cloud up to 25 minutes. This is what I been getting when I try to view the 12 sec clips.

20 minutes and no 12 sec clip in the cloud

sent in log here as well…Wyze Ticket 261732

yep i’ve been having issues with it for a few hours now

Same here. Just happened today morning. Problem is still persisting. Looks like I need to have my own server for backup

I am not able to download any 12 second motion triggered events. It started being really slow and now it isn’t downloading at all.
Is there something going on with Wyze servers?

Until recently, As a guest I had been able to look at Cloud stored video clips triggered by Motion Sensor at the system owner (my parent) 's house. But now, I can only see the thumbnail pictures of these events . Is there a change by Wyze to limit this access? If not, what should the owner do to allow this access?

The camera in question has no SD card yet.

Were you able to correct this? Im having the same issue.

There is no sense for anyone to try and troubleshoot this on their end , it would be just a waste of time

2 Likes

3 cameras all was good, Added a 4th and now I have this problem. None of the solution here work. I have contacted support.

Started this morning July 1, Unable to view video clips -“This video doesn’t exist in the cloud . . .” Trouble must be on the Wyze Cam side.

@WyzeGwendolyn do you know what’s up or when this will be fixed?

1 Like

All, this has been reported to Wyze. I’m sure they will update this thread when they know something. I have been merging all of the reports I can find into this thread.

4 Likes

Thanks for doing that @DreadPirateRush
Wyze is usually pretty fast to respond and acknowledge when issues come about. I am surprised we haven’t seen them mention anything about this yet at all.

You’re welcome. Sometimes it takes a little time to recognize a trend.

Some folks are starting to report the issue may be resolved. But, I would still wait for official word from Wyze.

Same… I am in Southeast Alabama

The Wyze team are working on it. Update:

4 Likes

Agree @HDRock … That said… it may be by total unfortunate coincidence that someone is setting up their cams for the first time or adding more and not realizing this is happening at the same time.

2 Likes

Since 5 minutes, everything is back to normal.

I think the recent App update somehow took out the feature for viewing video clips in the Sensor menu sections for the “Guest” user. To view them, I have to go back to the Home screen and click on Events and scroll thru the list. Just different way to access the information

But as the “Owner” (different from “Guest”). I can still view the sensor triggered clips in either sensor menu or at Home menu

Just inconsistency of App software design

According to Wyze at 5:22 EDT, they believe it is fixed. Continue to report if you are still having problems.

See this: Event Video Service Trouble (07/01/19) [RESOLVED]

6 Likes