Sound not working in saved videos after iOS16 update

No sound on saved video in wyze and iOS album since iOS16.


Gray sound icon:

Thank you all for your reporting. We have located the issue and are currently working on fix. Will update once we have anything new. Thanks again!

5 Likes

Thank you all for your patience and understanding. We have found the reasons of this issue and are still working on it. ios 16 recently changed the video format they supported leading to not able to play sound in the video. The sound is recorded no problem and you should have no problem hearing sound from any non-ios 16 devices. If you do have similar issues on any non-ios16 devices, please kindly let me know since it might be different issues.

Thank you again for your support!

4 Likes

I owned an iPhone 12 Pro Max and have the same issue stated above. Is apple planning to update their software allowing us to hear our sound.

I don’t have sound being played back on iPhone 13’s running iOS 16.0.2 or iOS 15.7, but it does work on my iPad running iOS 15.7. Note, I do get sound when doing live surveillance and playing back from my USB card.

Sorry, meant for Wyze

I don’t have sound being played back on iPhone 13’s running iOS 16.0.2 or iOS 15.7, but it does work on my iPad running iOS 15.7. Note, I do get sound when doing live surveillance and playing back from my USB card.

For the issue cannot hear sound on ios 15.7. Could you please help me submit a log on this one? This is a new issue. Thanks!

3 Likes

I just tested the audio problem again on my iPhone 13 running iOS 15.7 and the issue still exists. Log was just submitted.

Please post the Log ID for WyzeDesmond. If you already deleted the email response from your submission, you can find the Log ID at: Wyze app Home > Account > Wyze Support > Log History.

2 Likes

So any update to a fix for sound after IOS 16 update?

App Updated today and still no sounds on those events unfortunately

I’m still not able to hear my sound on my saved videos in my photos folder this update did not work. Is there any other fixes for this. I have saved videos that I need the sound. Thank you