Pan cam not sending notifications

wyze-cam-pan

#1

I have 8 regular Wyze cameras and one Pan Cam. On the main “Devices” page, in the app, at the bottom there’s a “Notification” tab/button. When I press that I see notifications for all of my cameras EXCEPT the Pan Cam. And, in fact, my phone never gets notified when Pan Cam activity occurs. I’ve checked and double checked the settings and they match all of the other non-pan cameras. I have an SD card installed and I can watch the recordings of motion with the green rectangle following motion. I just don’t see them show up in the Notifications tab.

How do I trouble shoot this?

 

BTW: I AM NOT A ROBOT!


#2

I have the same problem with my pan can. Everything works and notification are definitely turned on in the app, but they don’t get sent.


#3

Same here. I just purchased and set my Pan Cam up and it’s recording alerts but I’m not getting push notifications on my phone. I have them turned on in the App.


#4

Turn the sensitivity up on the Pan. It needs to be MUCH higher on the Pan. For example, most of my V2 cameras run 15 - 25 and the Pans are in the 80s.

 


#5

I will second that, you have to turn it up ,I had to get it up to 70%


#6

My sensitivity is at 90. And I’m not sure what that would have to do with Push Notifications. The camera is recording alerts just fine. Just no Push Notification.


#7

I had that problem one time, Had to do a factory reset and has been fine ever since


#8

I tried a factory reset and that did the trick! Thanks.