Mobile forum website top banner issue

#1

Seems the banner at the top of the mobile forum web page has grown taller. It now blocks the quick links to access my recent posts or my profile. I was hitting those buttons every time I came onto the site. Don’t know how it happened. Screenshot below.

0 Likes

#2

Which browser are you using? That looks like Chrome. I’m not seeing that issue with mine. Then again, I changed to the dark forum theme.

0 Likes

split this topic #3

A post was split to a new topic: Star symbol at the top of the app

0 Likes

Star symbol at the top of the app
#4

There is also the same issue with Chrome on macOS (top black banner too deep). It is being looked into, but I have not heard anything back in some time. I also see the same thing in Chrome on iOS.

Can you try a different browser and see if it’s the same there?

@WyzeMark… Any progress on this?

0 Likes

#5

This is a new issue after we added Get the app, I will ask for help

1 Like

#6

@WyzeMark Assuming this is in Chrome, I think it’s not new. I think it’s the same issue I’m experiencing in Chrome on macOS and can also replicate on Chrome on iOS. But yes, I can also replicate the issue viewing the forum from within the Wyze app on iOS.

Actually now that I check in Safari on iOS, I see the same thing. So perhaps it is new, but definitely overlaps the Chrome on macOS issue.

0 Likes

#7

I’m having the exact same issue.

0 Likes

#8

Same issue here on iOS.

1 Like

#9

Same issue on chrome on Android

1 Like

#10

Ooooooo, I’m a trendsetter. :slight_smile: Chrome.

1 Like

#11

I noticed the same thing. Chrome browser on android (Galaxy S8).

0 Likes