Error code 90 constantly

I’ve have 8 wyze cams V2’s. Random cameras will go offline (error code 90) I can’t restart from the app. Only unplugging the cameras power cord will do it. I have excellent wifi and fast internet, that’s not the problem. The cams just randomly do this and I’m becoming extremely frustrated with these crappy cameras. Anyone know what the issue is?

1 Like

Me too! Several v2 cameras and outdoor cameras cannot live stream any of them most of the time. Work around for outdoor cameras is to go to camera via Base.

These errors seem to be getting worse. All have up to date firmware and my network is fine. I’m about ready to give up on Wyze.

1 Like

I just bought this hunk of junk and after a failed firmware update I’m already getting this “error 90.” I can see now why Home Depot reduced the price from $70 to $12. I’ll be returning both of these things tomorrow. What a waste of time and effort.

I currently only have 1 v2 indoor cam hooked up. I was planning on hooking up the doorbell in the next few days. But I keep getting Error code 90. Tried unplugging and power cycling the cam. Still happens. Worked when I last checked it. Admittedly, that was about a month ago or so. Not sure what to do.

Happened to one of my V3s. I power cycled several times and kept getting code 90.

I don’t know what gave me the idea but I pressed the setup button and went through the steps again. It fixed the problem but can’t explain why.

Since the camera is already known to the system, it didn’t lose any settings.

The good thing about this solution is that you get a new 14-day person detection trial :grin:

Welcome to the forums. I’m curious, which WYZE product did you purchase from Home Depot that cost you $70? Whatever it was you paid WAY too much!

Resetting the camera seemed to work. I’ll try installing the doorbell later today. Thanks.

1 Like