Cannot open cameras V3

Is anyone else experiencing an issue where they cannot open cameras from the app? I can open the app, see all my cameras live in groups, but if I try to open any individual camera the app crashes. I’m running all the latest beta updates with the newest rules engine on an iPhone 8. Any thoughts?

Since I can’t open cameras I don’t see how I can upgrade firmware on the cameras but I’m pretty sure they are all up-to-date as well

I have submitted a log to wise to see if anything pops

6 Likes

Same. Only affecting full screen live view on my v3’s. Started about an hour ago. Starts to load and then app crashes. Rolled back to some previous app betas and same result.

2 Likes

No problems here for v2, v3 and WCO cams under iOS 14.7.1 and Android 11.

Edit: I erroneously grabbed an iPhone with production 2.23.21. :roll_eyes: I do have a problem viewing v3 streams under iOS beta app 2.23.16.

2 Likes

I saw it earlier today on iOS, but I’m using my Android now. I see the two who said they saw it are on iOS also.

EDIT: Yep, still seeing it on my iOS Beta app running on iOS13, but not my iOS production app on iOS12.

1 Like

I’ve got the problem on my iPad and iPhone only on the V3. The iPhone is running IOS 14.7.1 and the iPad 14.6. Beta app is 2.23.16. Checking the iPad it doesn’t look like the app completely crashes but is partly running in the background.

2 Likes

Interesting. I see my V2 is also working, so it is limited to V3s.

1 Like

Yup…Pan Cam and V2s working, V3 is not.

2 Likes

Sorry to hear this! I reported it to the team and asked them to look into it.

If you sent in a log, could you please post the log number here?

If you haven’t sent in a log, please recreate the issue and then send in a log through Account > Wyze Support > Submit a Log. Please include the date, time, and time zone in the log description and then post the log number here when it’s in.

Thanks for the reports!

4 Likes

I submitted logs for two separate problems but I think this one is the V3 camera problem: 271473. In case that’s the wrong one here is the other: 271487. (I think this one is for the problem I’m having with the HMS hub.) Time was 7:53 pm PDT 8/10/2021.

3 Likes

8/11/21, 1:12AM EDT — V3s in individual live stream mode crashes the Beta app. I normally get a “firmware update required” prompt at that spot. V2s unaffected. Log 271560.

2 Likes

Same problem on iPhone 8 with 2.23.16 (I incorrectly put 2.23.21 in the log text)
Log 271583
10 August 2021 @ 2310 Pacific Daylight Time.

3 Likes

Thanks, folks! This is really helpful!

2 Likes

Same issue.

Log 271696. 7:07am EST 8/11/21. iPhone 12 iOS 14.7.

2 Likes

Same Issue on My Side When opening a v3 camera the WYZE App crashes.
I can open V2, Pan Cam, WCO, VDB, no issues.

Groups show fine

Using my iPhone 12 Max iOS 14.7.1 - WYZE v2.23.16 whenever I pull up a v3 Camera all on FW 4.36.3.19 the WYZE App crashes. LOG ID: 271721

I do not see the same issue on my Samsung Note10+ Android 11 WYZE APP v2.23.21

Update:
Just an FYI and for what it’s worth… I did attempt a cache clear, log out of app, close app, log back in and saw the same results.

4 Likes

Log is 271393

1 Like

Same issue here. Limited to all of my v3 cameras. Log submitted: 271451.

Rebooted one of my cameras this morning (by physically un-plugging it) and it did not solve the problem.

5 Likes

Same here. Log 70067

1 Like

LOG ID# 271901

Crashed it multiple times before sending in logs

Stopped working around 9:00 PST 8-11-21

1 Like

Same here - crashed on iPhone but not Android.

V3 Camera - Driveway Cam
Time: 1:55pm Eastern Time
Log Number: 271948

2 Likes

Add me to the list.